HEJ MAMMALEDIGT

Just nu lever vi i en smått kaotisk värld och även om jag gått på mammaledigt och Elle slutade dagis förra veckan så är det annorlunda dagar än vad jag hade tänkt mig. Tacka vet jag ändå att denna buse håller mig sysselsatt och sällskap om dagarna. Utan henne hade jag gått ihjäl mig här hemma.

Detta virus har påverkat så gott som alla på något sätt. Det som oroar mig personligen mest just nu är att någon av oss insjuknar i viruset och Björn inte kan medverka vid förlossningen eller att jag själv blir sjuk och isoleras från babyn eller att Elle blir sjuk och vi inte får fara hem på ett tag från BB. Jag försöker verkligen att inte tänka på VAD som KAN hända men tankarna snurrar nära konstant iallafall. Ledsen är jag också över att Elle inte kommer att få hälsa på bebis på BB som hon väntat så på.

Till annat, mina tankar går nu till alla som blir permitterade, uppsagda och människor vars företag går i konkurs av denna katastrof.

Därför som ett litet litet tips till er läsare: ladda ner appen RESQ och handla luncher, mat och bakverk från lokala caféer och restauranger ifall man inte vill gå ut & äta. Åtminstone en dag denna vecka kommer jag att använda mig av appen och handla vår lunch/middag från någon av restaurangerna här istan. Alla kan vi bidra på nåt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s