BABY’S CLOSET

Så tjusig den blev, lilla Pyrets garderob. Det är ett gammalt loppisfyndat skåp (förmodligen överdel till en gammal bokhylla) som jag hittade för nån månad sedan. Med nya ben under och en trevligare färg blev det perfekta garderoben till lilla Pyret.

Nu har alla kläder flyttat in förutom de plagg som ska packas med i BB väskan.

Använde ni egna medtagna kläder till babyn under BB tiden eller körde ni på sjukhusets plagg? Till Elle hade vi egna och samma vill jag ha nu, precis som till mig själv. 🙂 Nej tack till BB’s gigantiska fladdriga skjortor och morgonrock. Jag känner mig så mycket piggare och friskare med egna fräscha kläder. Haha!

En reaktion till “BABY’S CLOSET

  1. Babyn var under hela sjukhusperiod i hudkontakt (utan kläder) så det blev shock nör vi skulle åka hem och klä på henne 😅. Men der var ju så skönt då. Men egna kläder åt sig själv varn nog super skönt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s