GRAVID STATUS

Mer än en månad sen senast jag kikade in här på bloggen. Status just nu är sjukledigt, sammandragningar, feber varm fyraåring och ett soligt februari.

Jag är ändå nöjd över att jag orkade jobba en månad längre än mitt mål. De sista skiften var verkligen så tunga att jag kom mig igenom dom endast tack vare min envishet. Efteråt mådde jag verkligen katastrof men hann alltid vila upp mig en eller två dagar.

Som det ser ut återgår jag inte till jobbet innan mammaledigt börjar. Jag har inga förhoppningar om att läget blir bättre så att, nu gillar jag bara läget såsom det är. 9 veckor kvar ska jag kämpa på. Sen får vi äntligen träffa lilla pyret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s