JULFRID I FUNKISDRÖMMEN

Äntligen. Jag har städat som en tok hela dagen, vilket också känns i kroppen nu i kväll då jag slappnar av. Vad slår ett städat hem? Få saker känner jag.

Något annat som också känns är bebis. H*n har vaggats till sömns hela dagen av mitt jäktande och lagom tills jag tänker sova vaknar H*n till liv. Hur mysiga de små sparkarna än är så önskar jag att den här tiden på dygnet skulle vara sovtid för Pyret också.

Hur som, vi har julfrid i Funkisdrömmen och ingen är lyckligare än mig. Nu inväntar jag min man som varit på bastu kväll. Jag tänkte tvinga på honom lite glögg innan vi tar natt. Att jag själv överhuvudtaget hölls vaken vid nattningen av Elle är ett mysterium, det händer ytterst sällan numera, haha.

Godnatt på er och hoppas att även ni får känna julfrid i era hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s