EN KAOS VECKA

Ni vet, ibland har man veckor framför sig som man inte ser fram emot men samtidigt vill ha överstökade. Hur mycket roligt den än innehåller känns det mest stressigt. Den här veckan är en sån, tack och lov är det ännu en vecka till julafton så lite hinner vi lugna oss men hur som. Vi har rådgivningsbesök X2, rutin ultraljudet, TRE julfester, teater + jobb på det. Huhh, svettigt känner jag. screenshot_20191212-0932073726826663021777247.jpgTiden då jag ännu fick på mig högmidjade jeans. Sällan har jag längtat efter något sånt så mycket som nu, haha. 

Mitt illamående och spyande kom dessutom tillbaka som ett otrevligt brev på posten lagom till jul. Ett julkort typ, av den sorten man inte vill ha. Jag är ändå tacksam att jag fick vara utan det åtminstone 6 veckor och må bra under dom veckorna. Nu vill jag helst lägga mig under en sten och vakna i mitten av april igen då vi äntligen har lilla pyret på utsidan men som en liten tröst skickade min vän bilder av Thailand boendet inför nästa vinter, jaaaaa, ni läste rätt, om allt går bra och livet rullar på reser vi två veckor till Thailand kommande vinter, två veckor med våra bästa vänner och deras kiddosar. Helst vill jag boka NU men det är inte riktigt läge för det känner vi, med bebis ännu på insidan.

Nehepp, nu ska jag svara på lite mejl, spåra paket och googla ytte pytte små kläder. VI VET KÖN PÅ BEBIS!!!! Så, så, så kul. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s