PRECIS SÅ!

Känner någon igen sig? Under de veckor/månader jag mådde som värst ville jag helst inte träffa nån, överhuvudtaget. Helst av allt hade jag låst dörren, släckt alla lampor och isolerat mig helt från omvärlden. Det tärde nästan mer psykiskt än fysiskt på mig att må som jag gjorde.

Nu har ju den fasen tack och lov gått över, även om det i stundens hetta kändes som att jag ALDRIG skulle komma ur detta.

Att vara gravid är liksom inte min starka sida på något sätt och jag har väldigt väldigt svårt att känna mig bekväm i detta tillstånd! Så skönt också att veta att jag inte är den enda att känna så och att det är helt okej att få känna det.

Och på tal om att må illa, idag vabbar jag för magsjukan tog Elle, nu hoppas jag att vi andra slipper och att det var en snäll variant. 2019 har helt enkelt innehållit tillräckligt med spyor. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s