ETT SYSKON, SÅ EFTERLÄNGTAT, SÅ ÄLSKAT ♥

Ett helt nytt kapitel har börjat i våra liv. ♥ Tänk att det ska flytta in en till mini människa till oss. Det hela känns ännu helt ofattbart och är verkligen ren och skär välsignelse. Vi är enormt tacksamma över att få uppleva detta igen men också livrädda, okej mest jag som är rädd.

PSX_20191121_074315-1.jpg

Helt ärligt så just nu är jag mest rädd att det blir sömnlösa nätter tre år framöver igen men precis som inför graviditeten då vi ställt in oss på att det kan bli riktigt riktigt jobbigt så gör vi samma sak nu.  Och jobbig blev den, den första tiden. Jag mådde verkligen uruselt, så pass att B vissa dagar fick vara hem längre och föra iväg Elle till dagis för att jag inte kom mig upp innan spyorna började. Jag spydde dygnet runt, dag som natt och kväll som morgon. Tack och lov är Elle så gammal så hon har varit förstående genom det hela, dock ovetandes varför mamma spyr hela tiden och måste ligga på soffan, raklång nästan all vaken tid. Allt har sin tid och jag kom över det värsta och nu är jag inne i den absolut bästa tiden och mår jätte bra förutom sammandragningar och ont i kroppen vid mer fysisk ansträngning. Nu hoppas jag bara på att kunna jobba så länge som möjligt och överlag få må bra som jag gör nu. Med Elle mådde jag  inte en enda gång så bra som jag gör nu under de 38 veckorna hon låg inne i min mage. Är det en lillebror? Vi har faktiskt ingen aning men det sägs ju att man brukar må bättre med en liten pojke i magen.

Hur som så ser vi fram emot det som komma skall men om vi är redo för mjölkflaskor, bajsblöjor och sömnlösa nätter igen? Oh well, vi blir väl någonstans på vägen tänker jag. Är man någonsin redo för minimalt med sömn? Det jag dock tar med mig den här gången är att sova extremt mycket nu innan, haha! Det hjälper knappats jätte mycket tills sen men om inte annat så kan jag inte ångra mig att jag inte har sovit då jag haft möjlighet.

Nu är jag så taggad på att få dela med mig av små glimtar ur från vardag igen. Precis som förut alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s