SEMESTER

Hej fina ni. Semester, jaa härifrån har jag haft semester sedan påskhelgen. Jag har ingen aning om hur denna blogg kommer att fortsätta men tänkte faktiskt kika in här igen. En del av mig vill så gärna fortsätta blogga medan en annan del känner att jag är klar med detta kapitel. Mina samarbeten (jag får faktiskt samarbetsförfrågningar ännu även om jag inte är jätte updated) kommer till största delen i såna fall att fortsätta på mina instagramkonton.

Förövrigt så är jag inne på min andra semestervecka och B började idag. Det är på riktigt så skönt och jag njuter verkligen till MAX. Även Elle har tagit sommarlovet på allvar och sover längre nu. Lyx för oss.a33b1e21-7a23-4268-9590-3233a6ae869aVåra semesterplaner har varit bokade sedan länge. En lång husbilssemester väntar oss tillsammans med våra vänner. På lördag drar vi och är borta totalt nio dagar. Efter denna resa kan det eventuellt vara så att vi aldrig mer känner för husbilslivet. Haha.

Midsommaren firade vi ute till havs med våra vänner och kvällen hade inte kunnat bli bättre än vad den blev. Verkligen så underbar och de tre små tjejerna lekte SJU timmar i ett sträck. Det är så guld att ha vänner med barn i samma ålder som Elle. Numera har de små liven knappt tid med mat & fika mellan allt lekande och busande.

Nu fortsätter vi njuta av semestern och sommaren.  För mig är det mitt livs första betalda semester. Det känns nästan kriminellt. Hoppas ni får en skön sommar. Har jag ork och ”tid” kikar jag in här igen.

Kram på er. ♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s