FÖRSTA SNOWBOARDÅKET

Hello bloggisar. För vad som känns som första gången på länge har jag tid att kika in här på samma gång som kvällskaffet intas i lugn och ro. Nu är det ju inte helt lugn och ro med en treåring och en ettåring men hur som.

Igår var det tänkt att vi skulle hyra slalomskidor till Elle. Ifjol åkte hon två dagar och vi var alla tre super taggade för i år. Istället blev det hennes första gång på snowboard. Sålänge vi stod i kön till uthyrningen fick hon syn på en snowboard och vägrade nånting annat. Antagligen ville hon åka samma som sina föräldrar, haha. Jag gav till sist med mig, insåg helt enkelt att detta är en strid som är helt onödig att ta, vill hon åka snowboard så fine.

Glädjen i blicken då skorna var på och hon fick brädan i handen.

Varför tvekade vi ens? Hon var ju hur duktig som helst. Vilken balans, bättre än sin mamma om vi säger så. Det är nog tack vare skateboarden hon har övat på sen sommaren så ett tips till er som vill lära era barn åka snowboard, köp en billig skateboard/longboard att öva lite på innan, balansen är A & O.

Imorse frågade jag vid frukosten vad hon vill göra idag? Åka snowboard mamma, jag vill åka snowboard. Sagt och gjort. Vi hyrde för tre timmar och då tiden var slut hade hon gärna fortsatt. Hon verkligen älskar det.

Är hon lycklig är jag lycklig och det var vi verkligen igår och idag.

Nu har vi lovat henne en egen vit hjälm med lurviga öron i leopardmönster så nu ska vi iväg och leta reda på en sån. Själv har jag köpt nya täckbyxor i leopardmönster, sviiiin dyra men så värt för de är grymt snygga. Såklart fanns det typiskt nog en matchande jacka till men där avstod jag, annars hade typ halva min månadslön rykt.

Imorgon blir det paus i åkandet för oss. Vi tänkte ta en dag med lite paus från backen och göra nånting annat. B är väl sugen på att hyra en skidpulka och fara iväg på skidtur. Me, not so much. Att skida är inte min grej, haha. Då ligger jag hellre i stugan med en påse chips och en film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s