LATA SÖNDAGAR

-22 grader visade termometern utomhus då vi klev upp imorse. Vårt hus är inte heller det mest väl isolerade så det är inte varmt här nu alltså och mer än någonsin önskar jag mig att den öppna spisen hade fungerat. Som tur har vi filtar att vira runt oss och en skön soffa att krypa upp i tillsammans.Igår köpte vi en ny TV. Vi har varit utan i nästan två år men nu kunde vi inte hålla oss längre. Det gick hur bra som helst att vara utan då man ännu kunde se alla svenska program via datorn men allt börjar vara begränsat nu så nästan ingenting funkar tyvärr längre. Jag njöt faktiskt imorse av att få äta frukost framför nyhetsmorgon, det var nåt jag alltid gjorde då Elle var bebis, hur bra start på dagen som helst.Med ny TV behövde vi möblera om i vardagsrummet så ny inredning fick det också bli. Tyvärr hittade jag inget snyggt att förvara den på men jag hoppas att IKEA levererar på lördag (weekend coming up). Har dock alltid så svårt att bestämma mig och vägrar göra för hastiga beslut då det gäller inredning så att. Eventuellt står den på samma ställe ännu om ett år, haha.

Nu ska jag tagga för en ny vecka. Skön söndagkväll till er. Kram.

En reaktion till “LATA SÖNDAGAR

  1. Vi köpte ny tv när vi flyttade och lät den komma upp på väggen. Lite tomt nedanför just nu men tänkte se om jag hittar någon snygg bänk eller liknande att sätta dit i något skede. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s