FÖR EN LITEN SEKUND

img_6397Igår var ännu en kväll då nattningen var omöjlig. Hon blev till sist för trött vilket resulterade i att jag blev irriterad på riktigt och sa till på skarpen. ”Utan sömn orkar man inte leka med sina kompisar på dagis”, som i sin tur resulterade i att hon trodde att hon inte fick fara till dagis idag. Då känner man sig bra och lyckad i sin mammaroll, NOT! I och för sig är det sant, utan ordentligt med sömn orkar man inte som treåring leka & busa en hel dag på dagis med 10 andra barn. Efter att hon äntligen somnade i vår säng, tätt intill mig under samma täcke, med ett hårt tag om mitt finger fick jag så dåligt samvete. Varför orkade jag inte vara lugn och pedagogisk tills hon somnade? Mitt tålamod är annars enormt långt och jag funderar nästan dagligen varifrån det kom i samband med att hon föddes för innan barn saknade jag tålamod helt.

Bilden högst upp tog Michelle då hon var hos oss i söndags och gjorde hemma hos fotograferingen. Det är högst en sekund eller två hon lägger sig ner så här bredvid mig normalt, annars ser det mest ut som på bilden nedanför. För tre år sen hade vi många mysstunder. Då låg hon i min famn och var så varm och go, numera far hon runt som en virvelvind och slår volter i sängen. Hon älskar att visa sina ”trix” som hon själv kallar dom och kan snart t.o.m. hjula. Jag tror det är dags för henne att börja på gymnastik.

img_6403

Hur som. Note to myself inför ikväll. H A  T Å L A M O D. Våra små är bara liten en gång. Och för att inte glömma, sluta klandra mig själv. Det är mänskligt att visa sina egna känslor också, det betyder inte att man är en sämre mamma än någon annan.

Ha en skön tisdag. För min del blir det jobbdag och jag tänkte faktiskt inviga min ormskinnsmönstrade kjol. För att se mer av den kan ni kolla in instagramstoryn och följer ni inte mig redan på instagram så hittar ni mig under namnet @jannikesundstrom. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s