EN TRAPPA UPP

En trappa upp finns rummet med ljusinsläpp från tre håll och pardörrar ut till runda balkongen. Det är precis så drömmigt som det låter och bara vi blir färdiga med renoveringen så ska vi också inreda balkongen. Jag längtar. ♥

Det lilla fönstret har varit förbyggt ända sedan vi köpte huset men direkt visste vi att det skulle öppnas upp då renoveringen av rummet kom igång. Man tänker ju att pardörrarna och ett fönster hade varit tillräckligt nog men varför inte öppna upp allt som finns tillgängligt? Man kan aldrig få för mycket ljus i ett rum.

Det blev hel lista på vad som ska göras.

– Öppna fönstret √
– Spackla alla hål i väggarna
– Måla alla väggar
– Lista golv och tak
– Bygg ny stor garderob
– Måla alla fönster
– Slipa golv och olja

En sak har vi kunnat pricka av + att vi även har rivit tapeten som fanns på fönsterväggen. Vi har inte lagt någon som helst deadline på när renoveringen ska vara klar och följer samma princip vi har haft med alla andra rum d.v.s att de inte tas i bruk innan sista listen är på plats. På så sätt lämnar inga rum halvfärdiga och det är så skönt att inte behöva gå omkring med den stressen i bakhuvudet.

Har jag energi ikväll tänkte jag påbörja spacklingen, men det kan bra va att soffan lockar mer och det är också helt okej. Om inte annat kan jag ju skylla på att jag behöver söka inspiration på väggfärger, möbler o.s.v.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s