JULKLAPPSHETSEN

mobiluppladdning_5a3f72ca9606ee01fd59ecd7.jpgI år gjorde vi ett bra val. Vi valde att dra ner på julklapparna rejält. Så pass att vi bara har köpt en julklapp som Elle vill ha och en som hon behöver samt en till julaftonsmorgon som hon kan sysselsätta sig med under dagen. Hon kommer att vara överlycklig över sin dock matstol, eltandborste och pussel. ♥ På hennes önskelista står nog bland annat en snöskoter och en storasyster men dom önskningarna kommer inte att uppfyllas.

3_5a09a7a09606ee3d345e0568Jag och Björn, vi köper ingenting till varandra, nada! Orsaken är att vi har helt enkelt allt. Under hela året köper vi det vi villhöver/behöver och då känns det extremt onödigt att köpa julklappar bara för att.

Och hur skönt är det inte att slippa julklappsstressen? Viktigast är sist och slutligen att vi tänker på varför vi egentligen firar julafton och att vi får spendera julaftonen med dom vi älskar mest, våra familjer. ♥

Bilder: @beautygraphy.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s