TRE ÅR

Där sitter hon, vår lilla goa unge. Arg som ett bi för att hon inte fick hälla all plättsmet i stekpannan och för att hon inte fick hälla hela sockerpaketet över de redan färdig stekta plättarna. Man vet man lever minsann som mamma. ”Dumma mamma”,. Jag vet inte om Astrid Lindgrens filmer alltid är så hälsosamma, särskilt inte då hon blir arg.

Som tur svängs humöret från noll till hundra på ett par sekunder så de arga minerna håller sällan i sig någon lång stund. Livet med en treåring är allt spännande, ibland så spännande att man tassar på tå för att inte locka fram alla dessa ilskna sidor som en treåring bara kan besitta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s