MITT SENASTE KÖP

Jag är en materialist och jag är fullt medveten om det, haha. Kläder, väskor, skor o.s.v. har så länge jag kan minnas varit mitt enda och största intresse. Varenda slant jag sparade ihop då jag var liten fram till typ nu, nå nej men nästan har jag lagt på kläder. Jag önskade mig nästan alltid pengar i födelsedagspresent och julklapp för att kunna köpa kläder. Nu blir det nog mer till Elle måste jag påstå för hur roligt är det inte att köpa massa fina barnplagg. Hur som, den här väskan har jag spanat på sedan januari/februari och önskat mig i morsdagspresent och födelsepresent men icke. Tydligen tyckte han det var nog med mina tre väskor jag sen tidigare har från samma designer, haha.

Gissa vem som blev överlycklig i onsdags då jag vann ett presentkort på Bros under deras vipkväll. Jag funderade inte ens en sekund på vad jag skulle haffa, presentkortet var en knuff på vägen. Och jag är löjligt nöjd. Affären Bros hittar ni i Jakobstad, en affär med så mycket fint att det riktigt kliar i fingrarna bara av att kliva in genom dörren.Nu är den min och till B’s stora lycka finns det ingenting jag behöver önska mig i julklapp. Jag älskar verkligen detaljerna som axelremmen i tyg och spännen i guld. Så fin. ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s