PROJEKT STAKET & GRIND
(null)
Detta har jag väntat på sedan första augusti 2016, med andra ord dagen vid flyttade in i vårt hem. Jag är ständigt på vakt då vi är ute på gården, Elle är en buse utan dess like och tycker det är sjukt roligt att springa undan mig och vistas där hon inte borde va. Nu har hon dock blivit lite klokare och börjat förstå att det kommer bilar och att gatan är farlig så nu för tiden rymmer hon till grannarna istället. 
På tal om bilar och gatan vi bor på så kör allt för många tyvärr på tok för hårt, hej hej idioter! Er är jag inte speciellt förtjusta i, det är 30 km/h som gäller längs Skutnäsgatan. Skylten kan ni se vid rondellen brevid gravgården!   (null)
Så, vad blir det för staket? Vi (helt ärligt jag) tänker en väldigt enkel variant så det passar in med staketstumpen vi redan har mot grannarna. Nånting i stil med bilderna. Jag har hela tiden tänkt mig svart men eftersom staden (om de ens ger lov till staket & grind) antagligen inte godkänner svart så kör vi på vitt. Dock finns det väl inga regler på färger längs den här gatan var man hittar alla möjliga staket. Gula, gröna, blåa, röda, svarta, vita, bruna o.s.v. o.s.v...
 
 Hur som helst så staket & grind ska det bli men först ska vi renovera färdigt garaget och gjuta om trapporna vid stora och lilla entrén.

Bilder: Pinterest

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar