MYCKET VÄL GODKÄND
(null)
Ikväll har vi snabbtestat nyaste åket i familjen, en spring kombinerad cykelvagn som vi får testa i samarbete med Jollyroom. Jag kommer inte att skriva desto mer om den ännu men godkänt fick den, allra mest av åkaren själv som somnade till natten under testrundan. Vi var faktiskt hem via en sväng men hon skulle mera mera mera så vi fortsatte ett varv runt kvarteret och plötsligt sov hon. Bara att lyfta in i sängen och ta bort kläderna. Vi har ett mycket lättskött barn så länge det händer saker.
(null)
Jag motionerar normalt inte i kostymbyxor, sneakers och dunjacka, hehe! 

Hur som, så småningom ska ni få läsa mera om den men först måste vi testa den efter cykeln. Jag blev bara så sjukt taggad på att få testa direkt vi monterat ihop den, haha. Spännande spännande att se om jag har tillräckligt med benmuskler för att orka cykla sen då den är monterad.

Nu ska jag ordna upp här i röran och sätta fram nya rena dagiskläder så är vi åtminstone lite förberedda för en gångs skull och slipper morgonstressen, dock beror den stressen mest på att vi äter frukost i typ en timme, haha.

Vagnen är en bloggåva från Jollyroom. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar