KAKELPROVER
(null)

(null) 
Häromdagen efter dagis tog jag Elle med mig till Cerafiina här istan för att kolla in hennes utbud av kakel. All våtrumsmaterial och kakel till stora badrummet kommer från Cerafiina och vi har varit så nöjda med allt material och betjäningen där så det kändes riktigt roligt att gå in där igen och planera lite inför nästa projekt. Alltid lika inspirerande på sådana ställen.
(null)
Hur som, googlar man funkishus, badrum, funkistoa o.s.v. så är det massor av hexagon och marmor som dyker upp i flödet. Lucky me för det gillar jag ju, hem kom jag med små mörk gråa hexagon kakel till väggarna, just den där ena väggen i lilla toan är rätt knepig med sitt runda hörn. Det väljer rätt mycket vad vi kan lägga där. Till toalett golvet hade jag hem mindre kakel  i marmor och samma kakel men i större storlek till lilla ingången utanför.
 
Nu fick marmor inte godkänt och hexagonkaklen var för mörka så vi letar vidare. Någonstans kanske vi möts. ;) Ganska långt är det jag som brukar få bestämma men nu har B ett intresse inom området så självklart måste han få va med och påverka också, haha. 

Hoppas bara att vi kan bestämma oss nångång. Får se om projektet blir av först till hösten för nu kommer våren emot och vi vill såklart fortsätta på utsidan. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar