EN VECKA PÅ RESANDE FOT
Snart är det dags för en veckas resa för oss. En vecka med skidning, snowboarding och slalompremiär för Elle. Nu har vi ju inga större förväntningar på att hon ska gilla det lika mycket som oss men jag hoppas att vi snart ska kunna åka i stora backarna hela familjen tillsammans. :)
 
Själv har jag äntligen ny skidutrustning. Dyrt som tusan men det är ingenting man förnyar varje år så lite får det väl svida. Annars är vi helt redo för långa dagar utomhus och jag väntar mer än nånting annat på att komma iväg.
 
Igår kollade vi också på resor lite längre söderut till sol & värme. För första gången kan jag tänka mig att flyga lite längre med Elle. Äntligen känns hon så gammal att jag ens vill och orkar lägga den energin på en längre resa men tyvärr är det tydligen lite för tidigt att fara i april. Enda resmålen som är någorlunda säkert med sol och värme och på ett tillräckligt långt avstånd är Gran Canaria och Dubai. (Vi slopar Florida eller andra sydligare resmål då dessa kräver minst 2 veckor på resande fot.) Om inte annat får vi vänta till nästa januari. Haha. Det hade varit så skönt med en vecka tillsammans i värmen, bara vi tre och t.o.m jag kan tänka mig att pausa renoveringen för att spendera slantarna på en resa istället. Den där meningen tror jag knappt själv att jag nyss skrev. ;)
 
Vilka varma och barnvänliga semesterorter rekommenderar ni i april/maj?
 
(Bilder från ifjol.)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar