SOMMAR I EGET HUS
(null)
Just denna årstid älskar jag verkligen att bo i hus, i ett alldeles eget hus. Att ha en altan, vår är dock inte klar. Jag håller på målar rottingmöblemanget för tillfället, mattan ska bytas ut till en jutematta och nytt bord med bänkar ska byggas. Just altanen gillar jag mest.

Det bästa med att köpa något gammalt är också att man oftast får en rätt så färdig trädgård. 
(null)

(null)

(null)
På vår gård finns äppelträd, körsbärsträd, prydnadsäppelträd och en hel del annat som vi grävde bort i höstas. 

Äppelträdet på bakgården och även körsbärsträden har blommat färdigt för i år. Så tidigt det blev detta år. Prydnadsäppelträden och rododendron blommar dock för fullt på framsidan.  Det rosa gör sig så fint till våra vita stenväggar. 

Älskar verkligen vårt hus. Så glad att vi råkade komma över det, till ett rimligt pris dessutom.  Nu har vi ingen stress och press längre att renovera färdigt utan tar det i den  takt vi orkar. Det är så skönt att ha kommit så långt. Vi måste bli ännu bättre på att njuta här och de senaste veckorna har jag känt att vi är på god väg dit. 

Nu ska vi njuta av vår lediga söndag tillsammans och försöka ladda upp för en hektisk vecka med jobb, kalas, tandläkarbesök, två bröllop o.s.v. Skön söndag till er. Kram. 

Camilla Persson

Förstår känslan, har själv flyttat in i en nybyggd lägenhet och altanen blev klar i fredags ☺️

Cornelia

Vad härligt det ser ut! Längtar sååå tills vi också bor i hus.

Ida-Marie

Åh så mysig terass!!!

TIDSTJUVEN

Verkligen mysig terrass! :) Och så roligt att ni har både äppelträd och körsbärsträd i trädgården. Här fanns det bara ett par buskar, några björkar och tallar när vi flyttade in. Inte en enda bärbuske eller fruktträd.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar