KONTRASTER
(null)
Idag innan jag började jobbet hann vi med morgonpromenad och lite parkhäng. Det absolut bästa med att börja lite senare är att jag hinner njuta med Elle, vi äter frukost, ofta så länge att vi knappt hinner ut innan lunchtid och leker lite innan jag ställer mig för jobb.
(null)
Situationen vi lever i just nu kunde inte vara bättre. Jag njuter verkligen att ha lite av både och. Kontraster helt enkelt. 

Imorgon väntar ledig dag och strandhäng med Elle’s mommo och min lillebror. En riktigt smarrig picknick, solkräm, min nya bikini och spadar och hinkar ska packas med. Nu ska vi verkligen njuta och ta till vara på sommarvädret (och sluta önska regn......)

Skön dag till er. Kram.
PROJEKT STAKET & GRIND
(null)
Detta har jag väntat på sedan första augusti 2016, med andra ord dagen vid flyttade in i vårt hem. Jag är ständigt på vakt då vi är ute på gården, Elle är en buse utan dess like och tycker det är sjukt roligt att springa undan mig och vistas där hon inte borde va. Nu har hon dock blivit lite klokare och börjat förstå att det kommer bilar och att gatan är farlig så nu för tiden rymmer hon till grannarna istället. 
På tal om bilar och gatan vi bor på så kör allt för många tyvärr på tok för hårt, hej hej idioter! Er är jag inte speciellt förtjusta i, det är 30 km/h som gäller längs Skutnäsgatan. Skylten kan ni se vid rondellen brevid gravgården!   (null)
Så, vad blir det för staket? Vi (helt ärligt jag) tänker en väldigt enkel variant så det passar in med staketstumpen vi redan har mot grannarna. Nånting i stil med bilderna. Jag har hela tiden tänkt mig svart men eftersom staden (om de ens ger lov till staket & grind) antagligen inte godkänner svart så kör vi på vitt. Dock finns det väl inga regler på färger längs den här gatan var man hittar alla möjliga staket. Gula, gröna, blåa, röda, svarta, vita, bruna o.s.v. o.s.v...
 
 Hur som helst så staket & grind ska det bli men först ska vi renovera färdigt garaget och gjuta om trapporna vid stora och lilla entrén.

Bilder: Pinterest

EN ALLDELES EGEN SPARKCYKEL
(null)
Elle har pratat om sparkcyklar ett bra tag och använt sin moppe som sparkcykel, vilket har varit livsfarligt. Hon har sett på youtube filmer var barn sparkar omkring och hoppats varje gång paket kommit att det ska va en sparkcykel. 

Eftersom hon aldrig riktigt brytt sig om sin balanscykel så kände jag att hon faktiskt behöver en, behöver är väl fel ord att använda men, haha. 

Vi beställde en egen, i rosa såklart med korg och allt. Cykeln har två hjul bak och hon manövrerar den hur skickligt som helst, från första stund. Hennes glädje då hon fick se den var verkligen äkta och på en gång körde hon omkring här inne som att hon sparkat på en sparkcykel sedan hon såg dagens ljus. 

Sparkcykeln är av märket Stiga och kommer från Jollyroom. (Ej samarbete)

bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar