STORA TJEJEN
(null)
(null)
Hej på er. Det är lite tyst här inne just nu. Vi har haft en galen vecka med så mycket program att jag ett tag knappt trodde jag skulle komma levande ur den. Dock har det varit en fantastisk vecka med hela två bröllop. 

Häromdagen då jag och lilla Pinglan var på språng insåg jag att hon verkligen inte är så liten längre. Fatta att vi snart har en TREÅRING i huset. För mig är hon fortfarande en liten bebis och kommer antagligen att vara det för alltid. :)  Ibland vill jag bara stanna tiden. 

Nu ska vi ladda upp för en ny vecka. Elle har sin sista dagisdag på torsdag och då väntar två månader sommarlov för henne. Så skönt att inte behöva väcka henne och ställa oss iväg till dagis. 

Hoppas ni får en jätte skön vecka. 
SOMMAR I EGET HUS
(null)
Just denna årstid älskar jag verkligen att bo i hus, i ett alldeles eget hus. Att ha en altan, vår är dock inte klar. Jag håller på målar rottingmöblemanget för tillfället, mattan ska bytas ut till en jutematta och nytt bord med bänkar ska byggas. Just altanen gillar jag mest.

Det bästa med att köpa något gammalt är också att man oftast får en rätt så färdig trädgård. 
(null)

(null)

(null)
På vår gård finns äppelträd, körsbärsträd, prydnadsäppelträd och en hel del annat som vi grävde bort i höstas. 

Äppelträdet på bakgården och även körsbärsträden har blommat färdigt för i år. Så tidigt det blev detta år. Prydnadsäppelträden och rododendron blommar dock för fullt på framsidan.  Det rosa gör sig så fint till våra vita stenväggar. 

Älskar verkligen vårt hus. Så glad att vi råkade komma över det, till ett rimligt pris dessutom.  Nu har vi ingen stress och press längre att renovera färdigt utan tar det i den  takt vi orkar. Det är så skönt att ha kommit så långt. Vi måste bli ännu bättre på att njuta här och de senaste veckorna har jag känt att vi är på god väg dit. 

Nu ska vi njuta av vår lediga söndag tillsammans och försöka ladda upp för en hektisk vecka med jobb, kalas, tandläkarbesök, två bröllop o.s.v. Skön söndag till er. Kram. 

bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar