SOMMARDAGAR MED ELLE
(null)
Halloj i sommarvärmen. Häromdagen åt vi snabbt frukost och sen gjorde vi oss klar för lite shopping. Det har varit jakobsdagar här istan och då måste man ju ta sig dit nån dag känner jag. Vi gick in till stan med vagnen, mest för att Elle är så busig och springer iväg på två röda sekunder. I vagnen hålls hon lugn sålänge det finns glass eller något annat gott att mumsa på. 
(null)
Inne på H&M vid kassan finns dessa armband och gissa vem som fick ett idag, en unicorn. Hon var så nöjd, haha.
(null)
Det blev glass, trip, bakelse och kaffe på FIKA. Elle ville sitta ute och höll vad hon lovade, att inte springa iväg. Sen promenerade vi hem igen och hon gick själv halva vägen. Jag tror minsann vagntiden så småningom är förbi här.
(null)
Det bokstavligen rann av mig då vi väl var hemma, vilket inte var så konstigt då jag kollade utetemperaturen och den visade på + 31 c. Gissa om det var skönt att få jobba sen där ac:n minsann gör sitt jobb. (Inser nu då jag ser bilderna hur mycket färg Elle har fått i sommar, jag har ändå varit noggrann med att smörja in henne och på stranden har hon mer eller mindre slut använt uv-dräkt men solen har tydligen varit stark i år. )

Nu laddar vi upp för en ny vecka. Det enda som finns i min kalender är jobb, numera älskar jag att inte ha en massa saker och träffar inplanerad som lätt skapar någon form av prestationsångest. Jag är så glad att ha kommit så långt. B jobbar dessutom mycket nu så vi möts oftast i dörren och då räcker det bra med lite program in i veckorna. 

Hoppas ni har haft en skön vecka & helg alla. Jag ser så fram emot en ny vecka. Särskilt på bloggfronten. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar