PROJEKT GÄSTTOALETT
 Det här är gästtoaletten, så som den såg ut då vi köpte huset, den enda toaletten vi hade i användning innan stora badrummet var färdigt. Nu ser den inte ut riktigt så här eftersom vi körde en snabb renovering direkt vi flyttade in för att överhuvudtaget kunna använda den. 
(null)
Vi handlade kakelfärg för våtrum, vitt till väggarna och mörkgrått till golvet. Även duschen förnyades men wc-stol och handfat fick lämna då vi visste att den ska totalrenoveras inom en snar framtid. Prio ett då vi flyttade in var att få ett ordentligt badrum så vi valde att inte sätta desto mer energi eller pengar på det här lilla rummet. 

Lite bättre blev det ändå efter snabbfixet.
(null)
Nu äntligen står den på tur. Jag kan inte vänta på att få riva ut allt och välja nya material till golv, väggar och tak. Ett tag funderade vi på att ta bort duschen och flytta handfatet dit istället men tur för oss att vi inte hann börja för duschen ska såklart få stanna. Tänk vad skönt för gäster som sover över att ha egen dusch och inte behöva gå in i vårt badrum som alltid är fyllt med kläder. ;) 

Om ett par dagar ska jag visa er lite inspirationsbilder på hur vi tänker. Vilket lyft den kommer att få. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar