OM NAPPARNA SOM FICK FLYTTA TILL FÅGELBEBISARNA
En vecka blev det på måndag, en vecka sedan Elle’s lager med nappar blev upphämtade av fågelmamman och gavs till fågelbebisarna.
 
 
Vi hade pratat om det ett tag, att fågelbebisarna så jääättte gärna ville ha nappar de också och att Elle kanske kunde ge bort sina. Ett tag höll vi bort dom på dagarna, eller försöke iallafall dock orsakade det så mycket extra onödigt gnäll. Hon frågade konstant efter dom och blev lika arg och ledsen varje gång vi sa att de tas fram till kvällen. Det kändes inte värt eller okej mot henne att hon ibland väntade hela dagarna på att få fara och sova för att få ha nappen, så enklast var att ta bort den helt och hur bra gick det inte? 
 
Första kvällen var det lite gråt men sen det, ingenting! Självklart frågar hon efter sin älskade napp ibland men konstaterar direkt att hon hade gett dom till fågelbebisarna och ingenting mera med det. 
 
Nu har vi en mycket nöjdare liten typ här hos oss som slipper vara ledsen över att inte få gå omkring med napp från morgon till kväll. ♥ Tiden var verkligen inne för att avsluta den eran. CHECK på den. 
 
Martina

Så skönt att ha det gjort! Vill så gärna få bort våra nappar men har inte riktigt orkat ta tag i det. Mormor försökte få dem att lämna napparna till tomten men vi backade lite på det då vi inte kände för att ta den fighten när vi skulle fara runt hela julen :P Får klura på nått annat.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar