KULING OUTDOOR
- Inlägget innehåller Adlinks. -
Ett klädmärke jag fick upp ögonen för senaste hösten var KULING som säljs på Lekmer. Jag klickade då hem ett par fodrade gummistövlar till Elle och har varit så nöjd. Hon använde dom långt in på hösten och då det blev kyligare lag vi bara till ett par yllesockor. Hur mycket de än används så syns det inte ett dugg. Dessutom är de så snygga med snörningen och allt. Länk till stövlarna finns längre ner i inlägget.
Jacka: Gul | Jacka: Mint | Jacka: Rosa
 
Skalkläder hör våren till och hur fina är inte dessa skaljackor? Hade inte Elle redan haft en gul skaljacka från KAXS och en rosa Mini Rodini så hade jag lätt köpt både gula & rosa till henne. Jag får inte nog av vackra barnkläder och det enda som stoppar mig i slutändan är plånkkan, haha. :)
 
Stövlar: Gul | Stövlar: Svarta med snörning | Stövlar: Rosa | Stövlar: Svart
 
Det är alltså de svarta gummistövlarna med snörningen som Elle har. Hon behöver dock ett par nya ofodrade så nu måste jag bestämma mig om det blir svarta eller/och gula. Sååå fina alla färger.
 
Overall: Gul | Overall: Rosa | Overall: Mint
 
En skaloverall är också något som står på inköpslistan. Det räcker inte riktigt med en uppsättning jacka + byxor, särskilt inte nu då hon också är i dagis. Den gula lutar det mycket åt men sen är ju rosa så himla fin också. Svårt val det här med färger. 
Regnkläder: Rosa | Regnkläder: Mint
 
Fodrade regnkläder. Det är ett måste i varje hem med små barn som bokstavligen badar i vattenpölar och lerhögar. Det är så mycket smidigre än att dra galonbyxor och jacka över en vanlig overall och sen ännu under hela den munderingen ha underställ, fleece och mycket därtill. Elle har en varm och skön fodrar overall om än mycket gräslig till färgen. Med den har jag kört endast underställ till. De små rör sig dessutom så mycket lättare utan tjugosju lager kläder. 
 
Skaloverallerna har en vattenpelare på 10000 (samma som polarn & pyret och kaxs) och tejpade sömmar o.s.v. All info om plaggen hittas via länkarna.

Kuling kan jag med handen på ♥ rekommendera. Nu är jag sugen på att testa deras vinteroveraller. Är det någon av er läsare som testat deras vinterkläder och kan skriva lite vad ni tyckter om dom? Kan de mätas med KAXS och Polarn & Pyret?
Saragunmarie

Wiltons gula vinterhalare är från Kuling, och den är super! Han hålls varm & torr i den utan att behöva ha så mycket under. Vi har inte testat varken Kaxs eller PoP, men jag tycker att Kuling ligger tätt efter Didriksons iallafall. :)
PS. Länkarna fungerar inte som dom ska. Man skickas bara rakt till startsidan.

Jessica

Köpt förra vintern den gula skalhalaren åt Noah till våren förra året och jag har säkert tvätta den 5 gånger och ännu lika fin som då han börja använd den. Köpte och nu till vintern "sorell wannabe" vinterstövlar åt honom från kuling o dem har varit toppen!!! Älskar deras kläder och framförallt färgerna och priserna 😏 #vårdledigtvåbarnsmorsahärhej 👋

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar