HÖST & DAGISSTART
(null)
FRIYAY! Vi började vår dag med första inskolningsdagen på nya dagiset. Elle byter avdelning och flyttar upp till stora sidan så för oss blev det också dagisbyte i år. Vi firade fredagen med lunch på FIKA och shopping. Lite nytt inför dagisstarten fick också följa med hem. 

Jag har varit lite nervös för det hela med nytt dagis och sånt så självklart började det på sämsta sätt (så typiskt oss) men mer om det berättar jag senare. 
(null)
(null)
En hel del nytt har hittat in till Elle’s garderob, för vem vill inte ha nya kläder lagom till dagis/skolstart. Det är ju sen gammalt. Minns själv hur roligt det var att sitta och peka ut vilka kläder man ville ha i katalogerna som kom hem på posten. Att få välja ny väska var också så spännande och jag kommer ännu ihåg en favorit av alla favoriter. Vinröd & beige och riktigt sportig, haha.

Finaste väskan kommer från Jollyroom och även den ska ni få läsa mer om i ett annat inlägg. Resten av kläderna hittas på H&M, KiddoW, Kappahl, Lindex, Nike & Adidas.
(null)         
Känner mig inte helt taggad inför hösten men den kommer hur som helst så bara att vänja sig och försöka vara nöjd. För mig är det faktiskt rätt öppet ännu hur min höst ser ut lite längre fram men på något sätt brukar det ju alltid ordna sig. 

Är det ens nån som är super taggad för hösten i år? Kan vi bara ha sommar i eeeeevigheter? Ni håller med va!?

Sussi

Nämen alltså hösten välkomnar vi ju no gärna nu efter dähär sommarn! 😃 Åså hålls ju barnen så myki renare tå int he e sommar, he ska ja njut åv, att int böv lägg döm i duschen varje kväll. 😅 ..Och hos oss blir det också spännande me dagisstart i höst.. 🙄

Camilla

Jag håller med! 😊 Tycker det är lite småjobbigt med förändringar, nog brukar hösten bli bra men just nu skulle jag gärna fortsätta gå omkring i shorts och njuta av värmen.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar