DAGIS - HERE WE COME
- I samarbete med Jollyroom -
(null)
Imorgon är första riktiga dagen på dagis. Elle ska lämnas några timmar för första gången. Hon kommer nog att fixa det bättre än jag, haha. Är alltid så sentimental vid såna här tillfällen.
 
Vi var som jag tidigare skrev där redan i fredags och hälsade på. Det hela började med att hon hade blivit placerad på en småbarnsavdelning, vilket va så fel då orsaken till byte av dagis var att hon skulle börja i stora avdelningen. Hon är så tidig och duktig för sin ålder och passar mycket bättre med de större barnen numera. Hur som helst så löste det sig super bra och de hade tack & lov en plats ledig i stora barns gruppen.  JESSS!
(null)
(null)
Förutom lite nytt i klädväg har hon också fått en ny dagisväska. Den är SÅ fin och jag vill så gärna ha en egen i storlek större. (Det finns två storlekar, 10 L och 22 L.) Elle har dock den mindre då det räcker mer än bra med den storleken, sen är det ju så viktigt att själv kunna bära den på ryggen också. Stoltheten i hennes ögon då alltså, haha. ♥
 
Elle's ryggsäck kommer från Petite Chéries kollektion Atelier. Ryggsäcken är 10 liter och alltså den mindre modellen. Från samma kollektion kommer också Elle's skalkläder hon kommer att använda i höst. Mera information om dom kläderna hittar ni här & här.
  (null)
"Clementine är en klassisk ryggsäck från Petite Chérie Atelier. Den är tillverkad i tålig, vattenavvisande polyester med justerbara axelremmar och handtag. Det rymliga huvudfacket har gott om plats för böcker, skrivblock eller kläder och det praktiska ytterfacker är perfekt för förvarning av nycklar, pennor eller annat som behöver vara lättillgängligt."
 
 Ryggsäcken hittas under kategorin barnkläderJollyroom.
 
Nu är vi redo för imorgon. Väskan är packad med ett ombyte kläder i stora facket och extra hårband i lilla facket. Cykelhjälmen väntar på hallbänken och resten av kläderna ligger färdigt framme så vi inte behöver stressa ihjäl oss. Synd bara att det utlovas regn och vi saknar bil, tacka vet jag då cykelvagnen så sitter åtminstone Elle skyddad från regn och blåst. Cykelvagnen jaa, den kan ni läsa mera om här. Bäst i världen är den och används massor hos oss.
 
Nu ska jag försöka hitta sömnen och tagga för imorgon. Skön kväll till er. Kram.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar