VARMARE FÄRGER OCH VARMARE VÄDER
Samarbete med Jollyroom - 
(null)
(null)
Mer och mer färg smyger sig in i Elle's garderob även om jag själv inte är något fan av färger, fortfarande. Dock är det så mycket svårare nu ju äldre hon blir att hitta något som inte skriker i rosa eller rött och är full mer hjärtan, blommor och fjärilar. Jag blir så glad över att hitta plagg som är mer dova i färgen och helt enkelt inte så skrikiga. Inga fjärilar och hjärtan här (ännu), hehe! 
 
I år har vi lyxen att få testa kläder från varumärket Petite Cheriés kollektion Atelier, som hittas hos Jollyroom.fi vilket vi är super glada för. Jag älskar att testa nya märken, klädnörd som jag är. ♥
 
"Atelier är en kollektion som fokuserar på detaljer och mönster samtidigt som det har fokuserats på en bra och gullig passform. Kollektionen är riktade till barnen som älskar plagg som kan lyfta en vardag med färgglada nyanser och roliga mönster."
 
Kollektionen består av skaloverallor, skaljacka + byxa, lättvadderade jackor, regnkläder, handskar, hattar etc. Så mycket fint. 
Till Elle blev det en varm rosa färg, den benäms som solid blush ( hos Jollyroom ) på skaloverallen och jacka och byxor.
Skalkläderna har ordentligt utmärkta reflexen på både ben och armar, vilket är super. Eftersom hon har storlek 100 på vinterjackan hon använt i vinter har jag valt att ta t.o.m 110 på dessa. Dock verkar de vara lite större i storlek så hon har att växa i, hehe. Skönt ändå att veta att vi inte kommer att behöva köpa nytt till hösten. Dessutom har de gummiband både nere vid benen och i ärmsluten så de hålls bra på ändå och allt går att vika upp så att.
 
En lätt och funktionell skaljacka från Petite Chérie. Med avtagbar luva, bröstficka och halsskydd för dragkedjan. Ytbehandlad med Bionic finish eco by Rudolf. Fri från fluorkarboner.

- Tejpade sömmar
- Vattenpelare: 10 000 mm
- Andningsförmåga: 3000 g/m²/24h

Material: Polyester. Bionic Finish Eco by Rudolf. Fri från fluorkarboner.
 
Overallen som jag upplevde som ännu större får lämna i skåpet till hösten men den är alltså i samma färg om skalkläderna här ovan. 

Då vi valde kläder ur kollektionen tänkte jag på att allt ska gå att matcha tillsammans, även skorna. Vita sneakers med guldspännen är så fina till den rosa skaljackan samtidigt som de också passar perfekt till blåa lättvadderade jackan. 
Med dessa plagg blev Elle's vårgarderob komplett. Nu har vi kläder för alla dagar och för alla väder. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar