TIPS PÅ JUTEMATTOR & LEKSAKSFÖRVARING
(null)
Förlåt att jag börjar denna ljuvliga vecka med att uppmana till konsumtion men måste bara tipsa. 
 
Halpa-Hallis inredningsavdelning har verkligen tagit flera kliv uppåt de senaste månaderna. Jag har väääldigt svårt att inte gå en runda där då jag besöker butiken, som kan bli ett par gånger i veckan. Oftast håller jag tassarna i styr och avslutar rundan med hjärtaögon men så ibland, då man har en dålig dag, känner sig lite deppig och livet helt enkelt inte är så flashigt som man kanske önskar, då man vet att någon liten ny pryl gör en liiite liiite gladare. 
(null)
(null)
Förra veckan hade jag inte alls tänkt shoppa någon form av inredning, mars månad innehöll ändå en veckas semester i Levi och en dags shopping i Helsingfors så att. Dock levde affären upp till sitt namn och levererade med en liten jutematta och två förvarings påsar i papper. Ville bara tipsa om att påsarna kostar fyra och fem euro styck och att mattan fås för en tia. Bra deal ändå. Papperspåsarna sväljer sjuuukt mycket leksaker och är snygga nog att låta stå synliga i lekrummet. 
 
Hur som, sista lediga dagen av denna påsk. Just nu funderar vi mest på kommande projekt här i Funkisdrömmen. Vi har stött på nya överraskningar och skulle helst sälja huset redan idag men skam den som ger sig. Detta fixar vi, om än lite fattigare än från förr. ;) Vi avslutar påskledigheten och börjar den nya veckan med korvgrillning tillsammans med B's familj. Mysigt. ♥
TIDSTJUVEN

Wow, Halpa-Halli levererar! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar