SÅNT SOM VI GILLAR ♥
- I samarbete med KiddoW -
 För några dagar sedan fick vi hem ett paket fyllt med en massa fina kläder till vår lilla Pingla. I paketet hittade vi nyheter från KiddoW och som syns i bilden så gillar hon leveransen. Plaggen är ur sköna och mjuka, helt enkelt silkeslena och nu överdriver jag inte ett dugg. 
 
Elle's stil är väldigt långt en riktig Kiddow stil. Se bara på collegen i leopardmönstrat som hon bär, så fin. ♥  Detta mönster har hon gått klädd i sen hon föddes och så länge jag får vara med och bestämma fortsätter vi, haha.
 
Både collegen och hängselbyxan kommer från KiddoW's SS18 kollektion. Sen finns byxorna som Elle har på sig också i leopardmönstrat, hur kul hade det inte varit att köra all in med leopard? 
De snygga detaljerna gör mig aningen knäsvag, hur de korsar i ryggen och de svarta metallspännen. Dessa gör dessutom byxorna så mycket enklare att ta av och på under blöjbyten och sånt. 
 
Det bästa med plaggen förutom att de är snygga och sköna och har bra passform är att de töjer bra, riktigt bra alltså. Detta är tack vare att de innehåller 5 % elastan. I dessa plagg rör hon sig likt en ninja, tro mig!
Både här i bloggen och på instagram kommer ni att få se mera av kiddoW. Jag & Elle har en hel del fint att visa er ännu. ♥ 
KiddoW's sortiment omfattar ekologisk bomullskläder med Öko-Tex 100-standarden och GOTS-certifikatet *.
 
* (GOTS är en omfattande ekologisk och etisk certifiering som organiskt täcker hela produktionskedjan till slutprodukten, med hänsyn till människors och djurskyddsnormer, vilket säkerställer att tygerna är tillverkade av minst 95% ekologiskt material och att produktionen utförs med miljöskydd och socialt ansvar. )
 
Här hittar ni KiddoW's webshop & på instagram under namnet @Kiddowkids. Klickar ni här kan ni läsa mera om själva företaget KiddoW. 

Mari-Helen

Sååå fina!!
Vad har ni för storlek på kläderna?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar