PLANER FÖR ALTANEN
Vår altan är som ett extra rum sommartid. Ännu bättre blir det sen då vi bygger tak över en del av den. Vi har faktiskt redan hängt där en hel del men såklart inte inrett den på något sätt ännu.
 
Ifjol var det rent ut sagt KAOS runt hela runda rummet och även altanen då vi rev, rappade och målade fasaden. Altanen var full med tegel och annan sten + super dammig. Det kändes inte direkt fräscht att hänga där men i år är allt runt omkring fixat och vi ska njuta som tusan. Dessutom ska den byggas ut åt två håll, vilket behövs så vi får rum med grill, bord att käka vid och plats för nya rottingmöblerna i form av soffa och två stolar. 
Jag ser så fram emot att få sitta där i min rottingsoffa med något gott att dricka sena sommarkvällar då E har somnat, självklart också att få fika med henne om dagarna och bada i hennes lilla pool men tumistid är ju inte helt fel det heller. Jag ser också massor fram emot att få hålla på i trädgården och fixa med allt möjligt som vi inte hann med ifjol. T.o.m att klippa gräs är roligt, haha. Är dock osäker på vilka växter vi ska ha på altanen, den ligger mot söder och blir som en het bastu om somrarna så kaktusar är väl det enda som överlever där. Kanske ni har några tips?
 
Inspirationsbilder från Ellos.
Ida

Olivträd trivs där det är riktigt varmt, dessutom är de ju såå snygga.:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar