NORTH 13.5 JOGGER
(null)
Med handen på hjärtat kan jag rekommendera den här springvagnen från Jollyroom till er som inte vill eller har möjlighet att köpa en dyrare variant. 

För strax på 100€ får du något som verkligen duger. Jag har i och för sig aldrig sprungit eller PW:at med något annat märke men alltså åh, ännu 1 1/2 år efter är jag lika nöjd. 
(null)
(null)
Plötsligt vill vi bara vara utomhus. T.o.m Elle som vägrat hela vintern. 
Hur underbart är det inte att vakna till strålande solsken, slänga i sig frukost och klä på sig för att spring lite i hoodsen. Jaa, jag har faktiskt börjat springa igen. En runda i söndags och idag andra rundan för denna vecka men eftersom min kondition är urusel så varvar jag med powewalks. Dock har jag världens bästa "hejare" i vagnen så lite lättare går det ändå. Att springa är så skönt, jag hade faktiskt helt glömt känslan. 

Nu ska vi göra oss redo för lunch på stan med min farmor och sedan blir det jobb för min del. Annat + med våren är också såklart att vi kan ta cykeln överallt igen. Så lyxigt att vara i stan på några minuter. Har jag sagt att vi bor på världens bästa ställe?

Vagnen är en blogg gåva.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar