KIDDOW LOWE
- I samarbete med KiddoW -

Just sayin’ it, WE LOVE KIDDOW’s CLOTHES. 
(null)
Hej söndag. Longe time no see. Det har varit en tuffare vecka och mentalt har jag varit lite låg men söndagen till ära bjuder på vackert sommarväder, god mat och snart ettårskalas så att, humöret höjs rejält idag ändå. 

Dagen till ära vill jag visa er dessa tjusiga kläder vi fått av vår samarbetspartner KiddoW
(null)
Ni har redan tidigare om ni klickat in er här fått se de tjusiga hängselbyxorna och collegen i leopardmönstrat och även kunnat läsa om vem och vad KiddoW är.
(null)
Nu får ni alltså kika på plaggen ur SS18 kollektionen men den här gången drop 2. 
Klänningen med volangärm i samma mönster som collegen, en annan college i rosa, snygga och minimalistiska t-shirten i väääärldens skönaste material och den coola kepsen med tofs, den är dock från tidigare kollektion.
(null) 
(null) 
Modellen har en sämre dag men är sötast i hela världen ändå, haha. Någon har minsann ärvt humöret och envisheten av sin moder.
(null) 
(null)
Förutom att jag bjuder er på en söthetschock av Pinglan idag så bjuder jag också på så roliga nyheter som att ni fram till ikväll får -20% till -50% rabatt på sortimentet hos KiddoW och dessutom  också fri frakt! 

Här har jag länkat till plaggen Elle har i sin garderob från KiddoW. [ t-shirtrosa collegeleopard collegehängselbyxorklänning &  keps.

Happy shopping.
JUNITJEJ

Så söta ungar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar