ÅRETS ÖNSKAN TILL PÅSKHAREN
(null)     
"En pytte pytte liiiten liiiten lillasysterbebis", det var vad Elle hoppades och trodde att påskharen hade lagt i hennes ägg. Påskharen kom som väntat in och gömde ett ägg med lite smått och gott under natten till lördag. Sålänge jag kan minnas har min mamma (oj påskharen var det ju) gömt ägg åt oss kids där hemma så jag tror ju nästan på den själv, haha. Den traditionen vill jag såklart föra vidare till mina barn, precis som traditionen att gå påskhare.  Jag hade ju nog förväntat mig ett påskägg här hemma hos oss till mig själv också men Skutnäs haren glömde tydligen mig i år. 

Dock fick den här lilla söta påskharen godis i mängd & massor igår och eftersom en tvååring inte får äta så jätte mycket godis så har vi föräldrar ett stort förråd att mumsa på om kvällarna. Annars finns det ju en risk att godiset blir för gammalt.
(null)
I år kom inte påskharen med någon liiiten liiiten lillasyster men önska kan man ju. ;) Nu har jag ju också svårt att tro att en liten hare bara levererar pytte små bebisar sådär men....

Hoppas ni får en skön påskdag. Kram.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar