KIDDOW LOWE
- I samarbete med KiddoW -

Just sayin’ it, WE LOVE KIDDOW’s CLOTHES. 
(null)
Hej söndag. Longe time no see. Det har varit en tuffare vecka och mentalt har jag varit lite låg men söndagen till ära bjuder på vackert sommarväder, god mat och snart ettårskalas så att, humöret höjs rejält idag ändå. 

Dagen till ära vill jag visa er dessa tjusiga kläder vi fått av vår samarbetspartner KiddoW
(null)
Ni har redan tidigare om ni klickat in er här fått se de tjusiga hängselbyxorna och collegen i leopardmönstrat och även kunnat läsa om vem och vad KiddoW är.
(null)
Nu får ni alltså kika på plaggen ur SS18 kollektionen men den här gången drop 2. 
Klänningen med volangärm i samma mönster som collegen, en annan college i rosa, snygga och minimalistiska t-shirten i väääärldens skönaste material och den coola kepsen med tofs, den är dock från tidigare kollektion.
(null) 
(null) 
Modellen har en sämre dag men är sötast i hela världen ändå, haha. Någon har minsann ärvt humöret och envisheten av sin moder.
(null) 
(null)
Förutom att jag bjuder er på en söthetschock av Pinglan idag så bjuder jag också på så roliga nyheter som att ni fram till ikväll får -20% till -50% rabatt på sortimentet hos KiddoW och dessutom  också fri frakt! 

Här har jag länkat till plaggen Elle har i sin garderob från KiddoW. [ t-shirtrosa collegeleopard collegehängselbyxorklänning &  keps.

Happy shopping.
EN VECKA
(null)
Den här veckan ska vi njuta, vi har inga måsten alls (om jag inte glömt nåt). Från och med nästa vecka kör allt igång och vi har antagligen full rulle i vardagen.

Veckan kör vi nog igång med en springrunda tror jag. Det nalkas Nice run så småningom och där jag ska va med i bästa H&M gänget så det gäller att börja träna, haha. Men annars latar vi oss mest idag. B kommer hem sent så vi får försöka hitta på en massa kul för att få tiden att gå snabbare och hålla tummar & tår att detta är en bra dag utan en massa trots och utbrott.

Skön måndag till er. Kram. 


SNAPSHOTS FRÅN VECKAN
(null)
Denna vecka har jag jobbat, Elle har varit på dagis, vi har shoppat, caféat X2, en dag bara vi tillsammans och sen med vår vän Michelle. 
(null)
Jag har också hittat kläder till årets första majbröllop, three to go. Tänka sig att vi har FYRA bröllop och ett dop att få gå på i sommar. Vilken lycka & rikedom. Det blir väldigt mycket mönstrat i år har jag på känn. 
(null)
Sen var vi en kväll på "mammas jobb" som Elle säger. Ett ställe hon älskar för där finns massor av roligt. Bästa är rulltrappan såklart men annat rätt roligt och intressant är också alla väskor och smycken (med prinsessor på såklart). Nånting har hon väl ärvt av mig, hehe.

Idag ska vi hänga med vänner och äntligen få träffa den minsta i gänget. Hörde också att de nalkas lunch och dadelbollar. Inte illa alls. Ha en jätte skön fredag & helg. Kram.
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar