SNAPSHOTS FRÅN VECKAN
(null)
Denna vecka har jag jobbat, Elle har varit på dagis, vi har shoppat, caféat X2, en dag bara vi tillsammans och sen med vår vän Michelle. 
(null)
Jag har också hittat kläder till årets första majbröllop, three to go. Tänka sig att vi har FYRA bröllop och ett dop att få gå på i sommar. Vilken lycka & rikedom. Det blir väldigt mycket mönstrat i år har jag på känn. 
(null)
Sen var vi en kväll på "mammas jobb" som Elle säger. Ett ställe hon älskar för där finns massor av roligt. Bästa är rulltrappan såklart men annat rätt roligt och intressant är också alla väskor och smycken (med prinsessor på såklart). Nånting har hon väl ärvt av mig, hehe.

Idag ska vi hänga med vänner och äntligen få träffa den minsta i gänget. Hörde också att de nalkas lunch och dadelbollar. Inte illa alls. Ha en jätte skön fredag & helg. Kram.
NORTH 13.5 JOGGER
(null)
Med handen på hjärtat kan jag rekommendera den här springvagnen från Jollyroom till er som inte vill eller har möjlighet att köpa en dyrare variant. 

För strax på 100€ får du något som verkligen duger. Jag har i och för sig aldrig sprungit eller PW:at med något annat märke men alltså åh, ännu 1 1/2 år efter är jag lika nöjd. 
(null)
(null)
Plötsligt vill vi bara vara utomhus. T.o.m Elle som vägrat hela vintern. 
Hur underbart är det inte att vakna till strålande solsken, slänga i sig frukost och klä på sig för att spring lite i hoodsen. Jaa, jag har faktiskt börjat springa igen. En runda i söndags och idag andra rundan för denna vecka men eftersom min kondition är urusel så varvar jag med powewalks. Dock har jag världens bästa "hejare" i vagnen så lite lättare går det ändå. Att springa är så skönt, jag hade faktiskt helt glömt känslan. 

Nu ska vi göra oss redo för lunch på stan med min farmor och sedan blir det jobb för min del. Annat + med våren är också såklart att vi kan ta cykeln överallt igen. Så lyxigt att vara i stan på några minuter. Har jag sagt att vi bor på världens bästa ställe?

Vagnen är en blogg gåva.
OCH PLÖTSLIGT SOVER HON
(null)
Ett par nätter efter mitt inlägg (hittas här) om våra usliga nätter bestämde hon sig för att börja sova igen. Vi är så tacksamma och alla i familjen blev mycket gladare, haha.
 
En gång enstaka nätter har hon vaknat för att dricka vatten eller för att få täcket på sig. Inget gråt, inget skrik och inga "pigg som en mört" situationer heller. YAYY!!!
 
Är det nu det vänder? Hoppas så innerligt.Tänk om vi ändå kommer ur detta med nerverna i behåll, heh?
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar