EN OPLANERAD MAKEOVER I VARDAGSRUMMET
Gårdagens projekt blev att jag målade en vägg i vardagsrummet. Mycket spontant och med en stukad fot. Allt går och ibland undrar jag nog om det finns nånting som får mig att sakta i backarna och hålla mig från att förverkliga det mesta jag kommer på.
Det hela började egentligen med att jag skulle städa och på samma gång hängde jag upp sovrumslampan i vardagsrummet, vilket var super fint till de nya sofföverdragen [som hittades i fyndhörnan på IKEA för en tiolapp.]  Påminn mig någon om att köpa en stor glödlampa till golvlampan. 
Det fortsatte sedan med att jag målade väggen. Vi hade ju ändå färg kvar från sovrumsrenoveringen och den färgen var ju perfekt, dessutom ska ju väggarna målas nästa år och hur roligt är det inte att överraska kärleken? Lite så tänkte jag. Nu känner han mig som tur är så bra att en nymålad vägg utan hans vetskap knappast ens är någon överraskning. Hans enda krav då jag kickar igång nya projekt är att han inte behöver blanda sig i och reda upp efter mig. 
Slutresultat är super fint och ingen kunde vara nöjdare än jag just nu. ♥ I soffan samsas kuddar i sammet och linne i olika nyanser av grått från IKEA, H&M och ANNO och jaa, precis såhär tilltufsad ser vår soffa ut jämt. Mini människan här i Funkisdrömmen älskar att hoppa i soffan och kasta ner alla kuddar på golvet. Det är aldrig perfekt och med barn i huset kan man inte räkna med att soffkuddar ska vara fint uppradade.  
 
Glöm inte att hjärtklicka ♥
Anna-Pia

Vilken färgnyans har du målat med? Är på jakt efter en grå nyans till våran hall och eran ser ju perfekt ut!

Svar: Tikkurilas 1333. Köpt på Hartmans i Jakobstad. Vi valde en halvmatt färg som är lätt att torka av. Med småbarn i huset räknade vi med en del flottiga händer lite överallt. ;)
Jannike Snellman-Sundström

Marias Memoarer

åh, det blev så himla snyggt!!

Svar: Vi gillar det. 😊
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar