LJUS I HÖSTMÖRKRET
[ I  S A M A R B E T E  M E D  A V E O ]
 
Lite ljus i höstmörkret och vackra sådana behövs speciellt denna årstid och i Aveos webshop finns som vanligt så mycket fint. ♥ Jag är väl inte den enda som vill förändra allt från garderoben till inredningen i hemmet då höst nalkas och inspirationen och kreativiteten kommer tillbaka. Med lampor kan man göra massor och vi bestämde oss redan då vi flyttade in att inte köpa lampor till rummen innan vi på riktigt vet vad vi vill ha. Den belysning vi har sedan tidigare har fått tillfälliga platser tillsvidare men ingen av dom passar speciellt bra. 
 
Speciellt ett av våra rum är i stort behov lite ljus, nämligen vårt sovrum. För tillfället är det mörkt, riktigt mörkt. Vilket inte alls är konstigt efter att Elle svingade sig i taklampan samtidigt som hon ropade "hjäälp hjäälp mammaaa, lampan faller." så vi behöver definitivt fler ljuskällor dit. 
 
Vi saknar också sänglampor. Jag har inte fallit helt för någon ännu utan tänker att vi måste bo in oss ett tag innan jag kan bestämma mig. Men just nu lutar det mycket åt dessa två från House Doctor. ↓
 
Även till vårt vardagsrum letar jag efter en ny taklampa. För tillfället hänger en kristallkrona a'la sjuttiotalet där och jag kan ju lite känna att den lampan varken är min stil längre eller passar huset speciellt bra. Där tänker jag att någon av dessa två hade passat in. Hur snygg är inte By Rydéns ljuskrona i svart? Tänk er till vår soffa med de mörkgråa överdragen, en stor matta och soffbordet i mässing och glas. WOW. ♥
 Just nu är det kampanj på utvald belysning hos Aveo i deras webshop. Lamporna är nedsatta med -10% allt upptill -40% och ingen rabattkod behövs. 
 
Förutom vacker belysning hittar ni också tapeter, kakel, barnrumsinredning, heminredning o.s.v.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar