EN PAUS I VARDAGEN
Vi är iväg på resa, om än bara för några dagar. Frisk Laplandsluft ska ge oss energi för förändringarna som är på gång hos oss nu i höst. 
 
Det är så skönt att ta ett kliv ur vardagen ibland och pausa. Just nu är vi inne i jobb och renovering med minimalt av familjetid. Äntligen får vi tid att tillsammans titta på renar, äta glasyrmunkar, vandra i berg och simma på SPA anläggningen här i Levi. Vi är här varje vinter och jag har bara en gång förut varit här då snö och kyla ligger långt bort. Det är ändå fantastiskt vackert nu också, även om jag allra helst kommer hit vintertid och åker skidor och snowboard. 
Sen är jag ju inte utrustad med några direkta friluftskläder och tycker att det känns sjukt onödigt att sätta hundratals euron på sånt då man istället kan handla snygga klackar och långa fina kappor. ;) Sånt som jag använder. Dock ångrade jag mig idag då jag gick 10 km i ett par Nike sneakers som gjort sitt för flera månader sedan att jag inte inhandlade ett par ordentliga vandringsskor innan vi for iväg. Blött var det också och jag bokstavligen vred ur mina strumpor då vi kom hem. 
Den minsta av oss somnade i bärrinkan på Pappas rygg och sov genom nästan hela kaffepausen. ♥
Hur som, vackert har vi här och så småningom blir det en resa till för oss, då nalkas stadsresa men nu ska vi njuta de sista dagarna av frisk luft och allt annat roligt. ♥ 
 
kram, Jannike
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar