BEHIND THE SCENES
 På torsdag kväll körde vi familjefotografering. Det gick bättre än på förmiddagen, antagligen för att B var med. Konstigt nog är Hon alltid lugnare i hans sällskap. Med mig testar hon alla gränser hon bara kan och vet väl att jag gör det man  i n t e  borde göra, ger efter. 
Såklart tog hon varje chans hon fick att försöka rymma och färden hade nog gått till lekparken brevid fotoplatsen om hon kommit så långt. 
En happy mama selfie efter en dag fylld av fotografering. Vi avslutade dagen med ett Fiika besök och bakelsen smakade som alltid underbart. ;)  Nu väntar vi med spänning på resultatet men en smygtitt kan ni se redan nu på mitt instagramkonto @JannikeSundström.
 
Vi tackar Michelle på Beautygraphy för en fartfylld och rolig dag. ♥
HON & JAG
Min stjärna. Vilken välsignelse hon är. 
 
Den här torsdagen kickade vi igång med fotografering hos Michelle på Beautygraphy. Elle fick en tvåårsfotografering i present av Michelle & Magnus och Kenzo. Så snällt av dom. 
 
Det var ett par svettiga timmar innan vi var klara.Två russinaskar gick åt, en hel del Daniel Tiger snurrade på mobilen och såpbubblor räddade till sist hela situationen, precis då jag hade gett upp om att ens få några bilder. Det är minsann ingen lätt match att fotografera barn och hon hade verkligen inte tid att sitta eller stå framför kameran. 
 
Nu vilar vi  lite och om några timmar fotograferar vi igen. Då är också B med. Vi har inga som helst familjebilder så det är verkligen på tiden att vi får några att rama in här hemma. Nu håller jag tummar och tår att vi alla lyckas hålla ögonen öppna på fotografierna och att Elle är samarbetsvillig. Skön kväll till er. 
 
Glöm inte att hjärtklicka. ♥
FÄRGKOD
Färgkoden såklart. Den var det ju också. Here we go! 
T1333
 
Färgen gör sig verkligen helt annorlunda i sovrum och vardagsrum. I sovrummet ser den ljusare ut då ljus kommer in från flera håll medan den i vardagsrummet uppfattas som lite mörkare. [Eller så är det mina ögon som är helt tokiga.] Bilden är från vårt sovrum. 
 
Nu tar vi helg här ioch själv ska jag fortsätta planera vårt nya kök och ladda upp för en intensiv ny vecka. Just nu händer det massor hos oss. Hoppas ni får en skön helg. Kram.
 
Glöm inte att hjärtklicka. ♥
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar