STILL ALIVE
 Nu bryter jag tystnaden här i bloggis. En hel del har faktiskt hänt sen senast. Vi är inne i ekorrhjulet nu med jobb, dagis och familjetid om kvällarna. Det har också skett en hel del andra förändringar.- Elle sover numera  i  e g e n  säng. Fattar ni att vi sover hela nätter nu, förutom att en kanske vill dricka en klunk vatten eller så men överlag sover vi sjukt bra. Ingen som sparkar, slår och knuffas. Ingen som är vaken en gång i timmen. Jag hade glömt hur det var att faktiskt få sova. Och hon är så stolt över sin säng och vill absolut inte sova med mamma & pappa längre. Sängen har vi självklart i vårt rum och där får den gärna stå tills hon är 15 eller så. ;) 
 
- Vi har slutat med mjölkflaskan om kvällarna. Tillräckligt med dricka om dagen och gröt gjord på mjölk samt andra mjölkprodukter så vet jag att hon får i sig en bra mängd ändå.
 
- Nappen tar vi också sakta men säkert bort. Vi har haft en hel natt utan men i och med dagisstart får den vara kvar ett tag som tröst under vilan på dagis. Sakta men säkert. Jag klurar mest på HUR vi ska göra. Kanske sätta dom i en korg på trappan till tomtenissarna som snart smyger kring huset? 
 
Hur som. Imorgon väntar inskolningsdag nummer 2 på jobb och Elle ska till dagis. Allt he hittills gått väl och jag ber att det ska fortsätta så. 
Linda

Vi slutade just med nappen (han fyllde just 2),
hittills har den varit i bruk endast under sov-tiderna. Vi klipte av nappdelen, först blev han bestört över att den kan gå sönder,sen prövade han den några gånger. Efter två dagar satt han den själv i roskis. Nu frågar han ibland efter den när han ska sova, men det går helt ok utan även om det tar lite längre att hitta sömnen.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar