MUST HAVES I GÄSTRUMMET
Projekt gästrum är igång igen. Idag har jag målat garderobsdörrarna i samma färg som två av väggarna ska bli. Jag har också satt igång med att spackla en del som behövs åtgärdas [sorry älskling] även om det är det sista Han vill att jag ska göra. Tydligen blir inte resultatet av mitt spacklande något vidare. 
 
På pinterest hittade jag flera olika listor med must haves i gästrummet. Här har jag listat några av dom. ↓
 
- Fräscha sängkläder
- Sängbord och läslampa
- En skön stol
- Vatten och nånting gott, t.ex. choklad
- Tillgång till mobilladdare
- WiFi lösenord
- Fräscha handdukar
- Klocka
- Extra filtar och kuddar
- Tidningar och böcker
- Fräscha blommor
 
- Tvål
- Shampo & Balsam
- Hårborste
- Hudlotion
- Sminkborttagningsmedel
- Hårspray
- Deoderant
 
- Tandborste
- Tandkräm 
Nu får vi sätta igång igen. Till julen hoppas jag att vi får de första nattgästerna. ♥
A L B M I H A N G E R
[ I SAMARBETE MED GEDIGO PIECE OF FINLAND ]
En av favoriterna i vårt hem är hängaren Albmi från Gedigo Jag tror inte att det finns ett enda rum hos oss som inte skvallrar om att det bor en väldig modefantast här och även på Albmi hängaren syns det. Där har jag satt fram några favoriter. 
Pälsväst, skinnjacka, skepparmössan, favoritväskan, hatt, klackar och lite modemagasin. Jag gillar att den är dubbel och rymmer flera plagg och prylar.
 
Just nu hänger den i vårt sovrum men jag har på känn att den kommer att flyttas runt lite här och där i huset då Albmi hängaren kan användas på flera olika sätt. Trämaterialet på hängaren är gjort av asp som klarar fukt bra och passar därför även i badrummet för förvaring av handdukar. Lika snyggt är det att fästa den direkt på väggen istället för en tavla och hänga någon tidning och annat roligt på.

Lädret på Gedigos produkter är tillverkade av naturgarvat läder och innehåller ingen krom vilket gör den ekologisk. Alla Gedigos produkter är också handgjorda och producerade på den mest naturliga väg. Var produkt för sig är helt unik. One of a kind. 

HÄR hittar ni Gedigos hemsida och på instagram kan ni följa @gedigo.pieceoffinland för mera inspiration.
 
I Jakobstad hittar ni produkter från Gedigo Piece of Finland i den ljuvliga butiken Legera. 
DET ÄR SLUT MELLAN OSS, JAG & LOPPIS

Först trodde jag det var övergående för HUR skulle jag av alla människor kunna bli så urbota trött på loppisprylar? Jag har verkligen försökt känna in om det verkligen är så, att jag faktiskt inte vill ha en massa gammalt längre?

Men vi har bestämt oss för att göra slut nu, jag & loppis. Efter att ha funderat ett tag blev det så. Varefter vi renoverar och bor in oss vill jag ha nytt & fräscht. Jag har i så många år haft loppisprylar och tja, nu är jag helt enkelt så trött på det.

För tillfället säljs en hel del prylar. Retroskänk, retrostolar, pianot, soffbordet med mässingsben och glasskiva o.s.v. Är ni intresserade av pianot eller soffbordet kan ni ta kontakt per mejl eller skriv meddelande på Facebook. 


Det gamla ska ut och det nya ska in. Förändringarnas vind råder. 

bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar