JULKÄNSLOR OCH STJÄRNOR
 I fjol firade vi vår första jul här i Funkisdrömmen och då visste jag inte riktigt ännu vad vi ville ha i form av julpynt, förutom big no till en plastgran förstås. Jag lovar, på hedersord att vi aldrig någonsin kommer att ta in en sån, sen är ju smaken som baken, som med allt annat och tycker man jätte jätte mycket om sin lilla plastgran ska man såklart ha den. Om inte annat så är det ju väldigt ekonomiskt. :)
 
Det enda jag köpte var två små stjärnor till runda rummet, mega stora stjärnor till de stora fönstren i vardagsrum/matplats och två ljusstakar på loppis. Vi har hutlöst många fönster och bara i runda rummet ska det hänga fyra stycken, i olika storlekar. [Runda rummet innehåller 15 fönster + pardörrarna med mindre fönster].
 
Igår nämde jag i förbifarten till B att behöver en ny stjärna men ska sanningen fram så behöver vi minst fem till. Hehh. Jag har förstås också två ljusstakar men tja, jag gillar dom inte riktigt. Kanske för att de är köpta på loppis och för att jag är så urbota trött på allt begagnat just nu.
 
Hur som, jag gillar stjärnorna från Markslöjd och har ett par därifrån men har ni tips på andra snygga? Jag sk*ter i vad det är för märke bara de är snygga och bra pris. Helst av allt väljer jag bort stjärnor med mönster då vi redan har flera sådana och för att det lätt blir oroligt med massor av mönster. Just nu strävar jag efter lugn & harmoni här i funkisdrömmen.
 
Tipsa mig gärna om var man hittar de bästa [och billigaste] stjärnorna. ♥ Ni är ju bäst på att tipsa om allt möjligt.
 
 Bilder: Ellos.fi
Carro

På Campadre har de julstjärnor på rea HELA TIDEN nu känns det som. Både stora och små till bra priser under kategorin hem och inredning ! :) https://campadre.fi/tipsa/016f6578-497d-4c82-a953-682e841f1fd7?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=016F6578-497D-4C82-A953-682E841F1FD7

Svar: Tack. Ska kolla där då. Hoppas de finns till riktigt bra fyndpriser. ;)
Jannike Snellman-Sundström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar