MINA BÄSTA JULKLAPPSTIPS
Självklart vill jag dela av mig mina bästa julklappstips till er läsare. ♥ Något jag tycker att vi alla kan sträva efter och speciellt i juletider är att handla lokalt så långt det går men visst, ibland finns inte allt man önskar nära oss men vi kan åtminstone sträva till det.

 Mina julklappstips alltså

En poster över favorit staden eller kommunen, ritad av Julia Bäck, den kan man ge vem som helst. Försök dock att hålla er från att ge en Kokkolabo en Jeppis poster, det är inte helt lyckat tror jag. ;) Postern hittar ni här hos AveoshopBilder lånad av aveoshop.
 
Nånting fint från Lykkeliten är hur underbart som helst att få. Kanske ett mönster till den stickgalna i familjen eller varför inte mössan med den tjusiga pälsbollen, ett nappband eller Tova-liten skorna till en liten baby. ♥ Victoria som driver Lykkeliten är verkligen så duktig.
Daniel Wellingtons klockor alltså. Jag är förälskad i deras Classic Petite modeller. Själv tänkte jag köpa ett armband i brunt till B´s svarta klocka så han kan byta mellan brunt & svart band beroende på vilken färg han har på resten av accessoarerna. Titta bara vilka tjusiga förpackningar klockorna kommer i nu inför julen. En klocka känner jag att alltid funkar till mannen i familjen. 
 
 Hos Jollyroom finns som vanligt  m ä n g d e r  av olika varumärken och ett enormt utbud av varor. Ni som följt mig ett tag vet att Jollyroom också är en av mina samarbetspartners och jag kan med handen på ♥  rekommendera dom. Leveransen har alltid varit snabb och allt vi beställt från Jollyroom har varit bra inpackat och även bra kvalité. Mina favorit varumärken hos Jollyroom är kids concept, minitude och alice & fox.  
 Presentkort till studion Beautygraphy rekommenderar jag också varmt. Kanske ni känner någon som vill ha en ettårs fotografering eller familjefotografering. Annars säljer Michelle på Beuatygraphy också en del skönhetsprodukter som lär ska vara riktigt bra. Själv har jag varit hos henne och blivit sminkad, fotograferad och fått festfrisyren fixad. Hur lyx att ha henne som vän!?
En prenumeration från Legeras flowerbar som förövrigt kommer att lanseras riktigt snart.  Den julklappen hade varit underbar. Tänk att varje torsdag få en bukett med vackra blommor att njuta av hela helgen och veckan, dessutom med levererans ända fram till dörren. Är det inte den presenten ens mamma borde få ändå eller kanske man köper åt sig själv, för det kan man väl göra. ;) 
Lite sånt tänker jag. Vad vi köpt till Elle ska jag visa i ett annat inlägg. 

Nu ska vi köra igång med fredagsmyset. Vi började helgen med ett besök till Kärkkäinen (av alla ställen) för lite shopping. Nu fanns det inte alls så mycket som jag hade tänkt där så vi kom hem med en ynka kasse innehållande tvättmedel & läderbrallor till Elle + två stora lyktor.  Bra för plånboken om inte annat. 

Skön fredag till er.  ♥


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar