EN TREVLIG TORSDAG
Bild lånad av Cindy.
 
Min torsdagkväll tillbringades vid Glasbruket i Vexala tillsammans med ett härligt gäng Aveo influencers. Det var alltså Aveo som bjudit in bloggare och instagrammare som de samarbetar med. Några kända ansikten och en del som jag aldrig träffat förut fanns på plats.
Victoria hämtade upp mig och så samåkte vi till Glasbruket. Vi pratade så mycket i bilen så gångerna vi körde fel kan knappt räknas på en hand. ;) 
Under kvällen fick vi ta del av Aveo's vision och hur de ser på framtiden samt mål inför kommande år. Jag säger bara WOW vilken inspirerande entreprenör hon är, Aveo Anna, som jag kallar henne. Hon är verkligen full med enegi och man blir så glad av att träffa henne. ♥ Jag fick så mycket inspiration och blev själv så taggad på livet och vad det har att erbjuda.
Vi fick också ta del av Dermosils julserie. Min favorit var helt klart deras julkalender, fylld med skönhetsprodukter, en för varje dag, hela december. Drömmen ändå. 
 Bild lånad av Cindy
 
Innan det blev middag fick vi dela upp oss i två grupper och tillsammans med lite rekvesita duka borden. 
 Maten vi blev bjudna på borde få ett eget inlägg men så här snabbt berättat. På plats under kvällen fanns kocken Kai Meyer från Herr Snellman. Numera jobbar han med produktutveckling på Snellmans men har tidigare jobbat på bland annat  Michelinrestauranger ute i världen. Redan där hör man att en middag gjord av honom inte kan vara annat än gott. Jag ljuger inte då jag säger att jag  a l d r i g  tidigare i mitt liv har ätit så god mat. Så god att jag inte hann ta nån ordentlig bild på de olika rätterna innan de var slut förutom av förrätten här i bilden. Marmorerad innerfilé, det säger väl en del? Förrätten, huvudrätten och halva efterrätten slank ner och jag hoppas verkligen på att få äta hans mat flera gånger.
Sist och slutligen fick vi också med oss hem goodiebags som innehöll bland annat dessa produkter från Dermosil, Tellkiddo, Fermliving och Mrs Mighetto. Österbottenbrickan som ni kan läsa mera om här fanns också med i påsen, en perfekt julklapp till mamma, pappa, syster eller farmor. 
 
Tack Aveo för träffen. Så roligt. ♥ 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar