EN AV ALLA PÄRLOR I VÅR STAD ♥
För en tid sen var jag inbjuden till en kväll på fantastiska Legera här i stan tillsammans med ett gäng andra influencers. Den lilla butiken ligger belägen på storgatan i en så otroligt mysig miljö. En gammal smedja med djupa fönster, kakelugn och valv. Ni hör ju redan hur mysigt det är där. 
Bilder lånad av fina Cindy.  Det är alltid så roligt att träffa andra som brinner för samma saker.
Vilken vardagslyx att få sitta i en skön soffa tillsammans med härliga pinglor och prata om allt från stickning till dittan och dattan.
Så synd att jag kom dit med en fulladdad kamera men ett söndrigt minneskort som inte alls gick att fotografera med. Mobilbilder är aldrig någon höjdare och inte alls så rolig och inspirerande att visa men jag tror ändå att ni kan ana känslan som finns där i deras utrymmen.
 Hos Legera hittar man förutom en hel del inredning också en flowerbar och angående den flowerbaren lanserar de snart en webbplats där du kan prenumerera på att få hem en bukett varje torsdag, en gång i månaden eller bara en engångsbeställning. Hur bra julklappstips är inte det att ge mamma, mommo eller nån kär vän? En prenumeration på att varje torsdag få hem en fin bukett att ställa på bordet och njuta av under helgen. Vardagslyx deluxe. ♥
Under kvällen bjöds vi på en massa gott och fick ta del av Legeras vision av den sprudlande och energiska Cecilia som ligger bakom denna fantastiska lilla butik. Legera har tidigare haft sin butik i Kokkola men nu flyttat till Jakobstad vilket jag tycker är guld. Vi har verkligen många pärlor här i vår lilla stad och jag tror faktiskt att vi är för bortskämda för att uppskatta det tillräckligt. 
Med mig hem kom ett doftljus från Skandinavisk i doften LEMPI. Doften sprids i hela vårt hus och brinner hur länge som helst.
 
Till alla som kom under kvällen hade flickorna på Legera även fixat ihop en ljuvlig bukett av eucalyptus och hortensia. Nästan två veckor efteråt står den ännu lika fin på vårt matbord och hortensior är ju så fina som torkade också. 
 
Tack Cecilia och resten av Legeragänget för att jag fick komma. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar