EN LITEN SMYGTITT
 Första maj till ära bjuder vi er på en liten smygtitt från vårt blivande sovrum. 
Vi säger hejdå till väggen med de mindre tjusiga fanerskivorna, garderobsdörrarna i samma stuk och den mönstrade tapeten. 
Dörren med glasfönster leder in till tvättrummet [bästa i huset är väl just det, tvättrummet. Ett rum för endast tvättmaskinen och smutskläder] och sen till badrummet. Glaset byter vi ut till skivor och dörren målas i samma nyans som rummets väggar.
 
I garaget står nya [läs gamla] garderobsdörrar som jag fyndat på loppis för en fem lapp styck och ska ersätta fanerskivsdörrarna eller vad vi nu kallar dom. Garderobsdörrarna blir också målade i samma nyans som resten av väggarna.
 
Väggfärgen har vi ännu inte beslutat oss för till 100% men golvet slipas ner till ljus trä och så listar vi hela rummet, såklart. Tänk att få lister på plats. Ett hem utan lister ser minst sagt halvfärdigt ut så nu vart efter vi renoverar är det förbjudet att ens börja använda rummen innan varenda små detalj är på sin plats. ;) Sen hoppas jag att vi följer den regeln också. Haha!
 
[ Det svarta vitrinskåpet som håller på att färdigställas ska stå i badrummet och rymma handukar och allt annat man behöver få rum med. ]
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar