ATT FIKA PÅ FIIKA
[ I samarbete med FIIKA Café & Interiör ]
Klockan 18 ikväll stegade jag tillsammans med Michelle in på stans färskaste café, nämligen FIIKA cafe & interiör. Vi intog den mysiga soffhörnan i bloggkollegorna Ida-Mari och Marias sällskap. FIIKA hade nämligen VIPkväll igår för inbjudna gäster och dit hade vi äran att få komma. ♥
 Numera träffas vi så sällan så tiden till att hinna prata ordentligt räcker inte alls till. 
Det bjöds på välkomstdricka och smått & gott att äta. 
 Tyvärr hann jag bara stanna en kort kort stund men FIIKA är alltså det nya cafeet i stan och hittas precis vid gågatan. Inredningen var i toppklass och mitt favorit kaffe, nämligen kaffe från Rogers Coffé hittas också där. Bästa!
I en del av caféet hittar man en avdelning med verkligen massor av fint i inredningsväg. Stolen med klädsel i sammet och träben hade jag mera än gärna haft i vårt sovrum och tallrikarna med det fina mönstret dukar jag gärna med i sommar på grillfesterna. 
Idag slår FIIKA upp dörrarna för allmänheten så vill ni få massor av inspiration, dricka kaffe i en mysig miljö och ha bästa utsikten över gågatan så tycker jag ni ska göra ett besök dit. :) 
Ida-Marie

Oh vi måst absolut ta och sätta oss ner oftare. Tack för sällskapet :)

Marie

Ååh, jag vill fara dit! Och till Lundagård, och till Legera som jag ännu heller inte sett. Jag behöver en Jeppisdag :D

Christina

Känner att jag snart behöver komma upp till Jeppis igen. :D Det var ju sådan matkoma sist att tanken på att besöka diverse affärer helt glömdes bort. :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar