DEN FÖRSTA TITTEN I VÅRT HEM
Jag måste bara visa er två bilder jag hittade i min gamla mobil. Det här är vad vi möttes av första gången vi fick kika ordentlig på huset. Redan här kunde vem som helst ha skrämts iväg och på nåt sätt förvånar det mig inte alls att ingen annan hann nappa det innan vi gjorde det. ;) 
 
 Nu har det redan gått igenom stora förändringar på utsidan och snart händer ännu mera. Ibland kan jag känna att vi tagit oss vatten över huvudet för att i nästa sekund ångra vad jag just tänkte. Åh så vi älskar vårt hem. 
ATT FLYTTA UT
Man kan säga att vi har flyttat ut. Ut till något som ska förvandlas till en ljuvligt altan med blommor, solsängar och parasoll. 
 Än sålänge har vi endast en matplats, en grill [som förresten matchar huset], och en skruttig madrass att sola på. Men vi har flyttat ut och inomhus förfaller det sakta men säkert. ;)
 
Nu väntar vi på tisdagssällskapet. Elle får en lek kompis och jag får kaffesällskap. Ha en skön tisdag. Kram! 
BADRUMSSKÅP CHECK
WOW! Där står det, vitrinskåpet vi köpte i vintras och målade samt tog bort spröjsen och listen högst upp för att ge det en mera funkisstil. 
Jag är så nöjd och vilken fantastisk känsla det är att ha helt galet mycket utrymme jämfört med vad vi har haft tidigare. 
Alla askar och burkar gapar tomma än sålänge men med tanke på den mängd skönhetsprodukter jag besitter lär de fyllas ganska snabbt. ;) Lite fler handdukar ska också flytta in i skåpet och de som är för fula för att förvaras synligt ligger i korgen högst upp.
 
Svarta stolen som står vid fönstret är en THONET och linnegardinet i grått är ett loppisfynd. 
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar