SPARKLING SEQUIN BOMBER
 
 
 
Tjusigaste bomberjackan med glittrande paljetter är senaste fyndet i Elle's garderob. ♥ Jag får inte nog av allt fint som finns till kids just nu. <3 Som tur är har hon flera som kan ärva henne så slipper vi fylla våra skåp och lådor med urväxta kläder. ;)
 
 
Jag och barnkläder. Det finns inget stop där och nu då vårnyheterna trillar in är det ännu svårare att hålla sig borta från affärerna. Nåjaa, sålänge jag håller mig inom budgeten så är det liksom okej. Igår hade dessutom H&M allt stickat till halva rea priset. Jag kom inte hem tomhänt utan både min och Hans garderob fylldes på med överdelar. Med gott samvete kunde jag göra det efter att ha rensat bort det som ska säljas på den årliga bloppisen. Mer om den senare. 
 
Här borde vi verkligen börja packa men som vanligt skjuts det upp till sista minuten och slutar med att jag yrar omkring i hela huset för att hitta allt och inser att hälften av det vi ska ha med ligger i smutskorgen. Att jag aldrig lär mig. But first coffé. Ha en skön skön torsdag alla ni fina. ♥
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar