SHOPPA LOKALT
[ I samarbete med Lokalförmån ]
 
Bättre sent än aldrig. För ett tag sedan blev jag kontaktad av Lokalförmån angående ett samarbete och det är ju roligt, att kunna samarbeta med lokala företag, precis lika roligt & viktigt som att stöda alla lokala företag. För små specialaffärer är guld. 
 
Jag är sämst i hela världen på att handla lokalt, det måste jag faktiskt erkänna. Det kan till en viss del bero på att jag mer eller mindre endast handlar kläder och mer eller mindre endast handlar barnkläder och då är det så enkelt att man bara går in till kedjorna. Tyvärr.
 
 
 
Jag har lovat mig dyrt och heligt från och med nu att verkligen verkligen i första hand välja de lokala företagen. Barnkläder, presenter, utemat, cafébesök, det är inte svårt att vara med och påverka bara man tänker en extra gång innan man väljer affär/café. Vi har ju faktiskt många små specialaffärer här i nejden och det är hur lyxigt som helst. Självklart ska vi stöda dom då också.
 
Lokalförmån samarbetar med över 100 företag här i nejden. Som konsument och medlem i Lokalförmån får du 10% på allt du handlar upp till en summa på 100€. Hur bra?  I mitt fall så behöver kanske Elle nya brallor och då går jag till Homefun/Majahome och ska vi säga att jag handlar för 30€ så dras 3€ bort, tack vare att jag är medlem i Lokalförmån. Är jag på jakt efter en present väljer jag kanske Urban Life & Coffé eller Katarina Maria och handlar för 50€, men istället betalar jag 45€, tack vare kortet. Många bäckar små. 
 
Kortet kostar 49€ per år och är i kraft 12 månader efter det datumet då kortet registrerats och är man flitig med att handla lokalt och kommer ihåg att visa upp kortet så tar det inte länge innan man är uppe i 49€. Allting utöver den summan är hemåt, så visst kan man enkelt spara genom att handla lokalt också. Perfekt för plånboken.
 
Vill även du vara med och stöda det lokala så kan du beställa ett kort redan idag och få det gratis hemlevererat inom 24h. Dessutom får du 10% rabatt om du uppger koden JANNIKELLE10 vid köpet. Koden uppger ni i meddelandeboxen vid beställning av kortet. Här kan du beställa kortet. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
bloggtoppen.fi (http://bloggtoppen.fi/) - finlandssvenska bloggar